jul baka pepparkakor med barn Angelica Aurell Angelicas Closet.jpgjul baka pepparkakor med barn Angelica Aurell Angelicas Closet.jpg


julbak barn Angelica Aurell Angelicas Closet.jpgjulbak barn Angelica Aurell Angelicas Closet.jpg

Idag har vi julbakat här hemma! Pepparkaksmuffins med (rosa) frosting och vanliga pepparkakor. Pepparkakorna blev inte speciellt fina men väldigt goda iallafall! Tur att det är insidan som räknas…

Att baka med barn brukar vara en kombination av glädje och kaos. Den här gången ville Alma äta upp all deg och Livia vägrade att sitta i barnstolen utan ville hänga på mig hela tiden. Vi hade jättekul och Alma var stolt när hon dekorerat klart sina pepparkakor med glasyr.

Livia och Alma har på sig likadana klänningar från Newbie och storasyster tycker att det är så kul att matcha. Min vita klänning är en garderobsfavorit från Oui som jag säkert haft en miljon gånger nu.