angelica-7661.jpgangelica-7661.jpg

I fredags var jag på begravning. Den var för min bästa väns mamma som gått bort i cancer. Det var en sorglig stund med många tårar men det var fint att solen sken och spred ljus över en annars mörk dag.

Att vara på begravning får en att stanna upp i vardagen och tänka till. Man har bara ett liv och borde ta vara på det på bästa sätt. Att fokusera på det som är positivt och inte lägga energi på småsaker. Jag tycker inte att man aldrig ska få klaga eller vara ledsen över småsaker men man måste bara se till att de inte tar över ens dagar. Även när man har en riktigt dålig dag bör man stanna upp och hitta något som får en att le.

Innan jag somnar brukar jag tänka på minst en sak som jag är tacksam eller glad över. Det kan vara allt från små till stora saker. Igår kväll tänkte jag på att;

  • Jag har en egen liten familj med Alma, Livia och Johan. Det är det absolut bästa med livet

  • Det är mysigt att julen snart är här

  • Är glad att mitt senaste cellprov och biopsier inte visade cellförändringar