julklappar.jpgjulklappar.jpg


julklappar inspiration paketinslagning.jpgjulklappar inspiration paketinslagning.jpg

Igår kväll när Alma och Livia hade somnat gjorde vi klart alla paket. Jag älskar att slå in julklappar, det är så mysigt! Alla paket går i guld, vitt och rött och flera har fått röda band runtom. Favoriten är nog den guldiga glittriga boxen som jag hittade på Lagerhaus tidigare i veckan. Den kan mottagaren ha som förvaring efter!

Det här året har jag försökt att inte försöka många julklappar. Jag gillar inte att shoppa bara för att shoppa, speciellt när det kommer till barnsaker. Alma kommer få fem paket och det tycker jag känns lagom.

För er som är på jakt efter det där lilla extra kan jag varm rekommendera en välgörande julklapp. Nästan alla välgörenhetsorganisationer har gåvobevis att skriva ut. Mina fyra bästa tips hittar ni på min Instagram under Höjdpunkter.