syskon puss jul Angelica Aurell barn.jpgsyskon puss jul Angelica Aurell barn.jpg

Det finns inget som gör mig så lycklig som att se Livia och Alma tillsammans. Livia tittar alltid med stora ögon på Alma och att se deras kemi är oslagbart. Att ha barn är inte alltid lätt men den här mäktiga känslan är för mig meningen med livet.

Idag har vi klätt klart granen, åkt pulka och fikat med min pappa. En mysig och lugn dag att ladda inför julen. Jag älskar julen nuförtiden och jag ser fram emot härliga dagar med trevligt sällskap och god mat.


syskon Angelica Aurell.jpgsyskon Angelica Aurell.jpg


lillasyster storasyster jul.jpglillasyster storasyster jul.jpg


Angelica Aurell syskon Angelicas Closet barn.jpgAngelica Aurell syskon Angelicas Closet barn.jpg


kla granen syskon jul polkagrisar.jpgkla granen syskon jul polkagrisar.jpg