Angelica Aurell barn.jpgAngelica Aurell barn.jpg


Angelica Aurell Livia mamma barn Angelicas Closet.jpgAngelica Aurell Livia mamma barn Angelicas Closet.jpg

Min nyårssoutfit; Maxiklänning Esprit Kavaj Jascha Örhängen Caroline Svedbom Almas outfit; Klänning KappAhl Diadem Åhlens Paljettskor Next kids Livias outfit; Klänning Esprit Bolero Next kids Rosett Newbie

Gott nytt år! Igår skålade vi in det nya året hemma hos oss tillsammans med några vänner som också har barn. Vi åt löjromstoast, renkalv och pavlova. Så gott! Jag hade tänkt att fota hur mina mini-pavlovas blev men det hann jag tyvärr inte med så det får bli en annan gång.

Livia somnade som en stock vid halv nio och Alma var uppe under tolvslaget med sin vän. Hon tyckte det var så kul att se fyrverkerierna på himlen! Det blev en sen men rolig kväll för henne. Jag tycker att det är mysigt att fira nyårsafton med barn för det blir lugnare och mysigare.

Höjdpunkterna från 2018 var:

  • När Livia föddes den 4 april

  • Att vi flyttade till en ny lägenhet  

  • Hade en underbar sommar