Angelica Aurell.jpgAngelica Aurell.jpg

Jag brukar inte ha nyårslöften men jag tycker om att sätta långsiktiga mål. Genom att skapa mål kan man lättare inspirera sig själv och hitta motivationen, oavsett om det rör jobbet eller privatlivet. För 2019 har jag satt följande mål;

Privat

  • Unna mig mer egentid, både ensam, med vänner och med Johan. Jag blir en bättre förälder om jag bara får vara Angelica ett tag.

  • Träna regelbundet med mina övningar från naprapaten för att försöka läka min diastas (magmuskeldelning). Under 2019 ska jag göra mitt bästa för att kroppen ska hitta tillbaka, det handlar inte främst om vikten utan att försöka stärka kroppen.

  • Göra klart i vår lägenhet. Vi behöver inte renovera men det är massor med mindre saker som behövs fixas som förvaring till hallen och garderober i vårt sovrum.

  • Uppskatta varje dag. Även om man har en riktig skitdag vill jag tänka på något positivt innan jag somnar.

  • Engagera mig i en välgörenhetsorganisation. Det här har stått på min lista länge och det här året skulle jag vilja sätta igång. Skulle vara intresserad av allt från att hjälpa till med sociala medier till att stötta unga tjejer eller hjälpa invandrarkvinnor.

Jobb

  • Livia kommer börja förskolan i augusti 2019 och då kommer jag börja jobba för fullt igen. Jag kommer konsulta inom affiliate samt driva bloggen framåt. Det ska bli härligt att få sätta igång igen och mitt mål är skapa en produktiv höst.