Angelica Aurell barn Palma tips reseguide resor.jpgAngelica Aurell barn Palma tips reseguide resor.jpg

I slutet på januari ska vi åka iväg till Palma och det ska bli underbart! Jag längtar verkligen efter lite varmare temperaturer, iallafall så man slipper 300 lager på lager. Det här blir vår tredje längre resa till Palma under vintern så man har börjat lära sig sina favoriter.

En del av mig är lite nervig att lämna lägenheten så länge för vi har haft inbrott här för ett tag sedan. Det har gjort mig lite rädd men jag försöker lämna det bakom mig. Som tur var kommer Johans föräldrar varvat med mina föräldrar bo hos oss och det känns ju tryggt.

Ibland får jag frågan om det inte är trist att åka till samma ställe och om igen men svaret är faktiskt nej. Speciellt inte när man reser med små barn, då tycker jag det är skönt att man känner till en stad. Jag gillar det lugna tempot i Palma på vintern och det finns mycket att göra fast man inte kan vara på stranden. Jag älskar att promenera och det finns många bra museum, restauranger och shopping i Palma. Åh vad härligt det ska bli!

Vill ni spana in mina tidigare favoriter så har jag gjort en liten Palma-guide.


Palma Mallorca resa tips reseguide.jpgPalma Mallorca resa tips reseguide.jpg


Angelica Aurell barn Palma.jpgAngelica Aurell barn Palma.jpg


palma mallorca resetips.jpgpalma mallorca resetips.jpg


Palma Mallorca hyr lagenhet.jpgPalma Mallorca hyr lagenhet.jpg