Idag träffade jag Alicia på DAY Birger et Mikkelsen för en kaffe och titt på de senaste kollektionerna. Jag är ju en “DAY-tjej“ och shoppar några plagg varje säsong. Jag gillar deras kvalitet och hur klassiska plagg får det där lilla extra. Att få se kollektionerna i förväg är ju en riktig lyx och jag kan säga att höstkollektioner är bland det bästa jag har sett från DAY!


Angelica Aurell DAY Birger et Mikkelsen.jpgAngelica Aurell DAY Birger et Mikkelsen.jpg

Den här blusen kom tyvärr inte till sin rätt på bilden men den är delikat och vacker i verkligheten! Den kommer säljas senare till våren.


DAY birger .jpgDAY birger .jpg

Den här taklampan är såååå snygg!


DAY Birger et MIkkelsen blus ss19.jpgDAY Birger et MIkkelsen blus ss19.jpg

Tänk er den här blusen till en solbränna i sommar! Mönstret finns även som klänning och det är nog den finaste klänningen jag har sett på länge.


Angelica Aurell Angelicas Closet barn.jpgAngelica Aurell Angelicas Closet barn.jpg

Livia är rätt duktig på att underhålla sig själv…