Inlägget är i samarbete med Babyshop och innehåller affiliatelänkar


babyklader Babyshop Mayoral bebis barnklader lillasyster.jpgbabyklader Babyshop Mayoral bebis barnklader lillasyster.jpg

Det finns få saker som är så söta som babyskor. Dessa slits ju sällan ut så när paren blir för små kan man ha skorna som dekoration i rummet. Ett av mina favoritmärken när det kommer till babyskor är Mayoral och Livias par ovan är perfekta att ha i vagnen! Perfekt när vi ska till Palma snart. Babyskorna är på rea och kostar 160 kr nu så det är ett hett tips till de allra minsta.


Mayoral babyskor babytofflor tossor.jpgMayoral babyskor babytofflor tossor.jpg


babyskor Mayoral Babyshop.jpgbabyskor Mayoral Babyshop.jpg

Här kommer tips på fyra andra fina babyskor under 300 kronor;


babyskor.jpgbabyskor.jpg

Guldiga med rosett / Rosa / Sammetsrosett / Prickiga

På julafton hade Livia det första paret med stora rosetter (fast i rött) och jag gillade verkligen den modellen. Söta och inte alls klumpiga på foten. Paret finns i guld och cremevitt också och jag är sugna på paret i guld. De rosa skorna är verkligen sockersöta och fungerar ju fint i vagnen till våren!