Angelica Aurell.jpgAngelica Aurell.jpg

Okej, jag är i stort behov av miljöombyte nu. Snart är det dags för oss att åka till Palma och oj vad jag längtar! Jag känner i hela kroppen att jag behöver få ladda batterierna i ett lite varmare klimat. Nu är det ingen hetta i Palma direkt men ungefär som en svensk vår vilket är ren magi för mig.

Den senaste tiden har jag känt mig extremt trött och grå. Stressad, känslig och har lätt för att glömma saker. När jag tittar mig i spegeln känner jag knappt igen mig själv och det är jobbigt. Ett miljöombyte och promenader i frisk havsluft kommer nog göra susen. Jag behöver bli inspirerad och längtar efter tid med hela familjen. Palma är en perfekt stad att “bara vara” och en sak som jag verkligen är glad över är att slippa alla tusen lager på lager varje dag.