Inlägget är i samarbete med Confident Living


Angelica Aurell Umage eos fjaderlampa inredning Angelicas Closet sovrum.jpgAngelica Aurell Umage eos fjaderlampa inredning Angelicas Closet sovrum.jpg

Den här fjäderlampan från Umage (tidigare Vita) har jag spanat in ett bra tag nu. Den är så romantisk och vad är härligare än ett fluffigt moln i sovrummet? Just nu står vi lite i valet och kvalet om lampan ska få hänga i vårt sovrum eller i någon av tjejernas. Jag förknippar nog lampan mest med barnrum men samtidigt är den så harmonisk och fin att jag gärna skulle ha den hos oss.

Med koden ACLOSET21 får ni 21% rabatt hos Confident Living. Perfekt om du också är sugen på fjäderlampan från Umage eller något annat fint ur deras sortiment. Koden gäller fram till 28/1 och gäller på belysning, inredning och möbler. Dessutom gäller rabatten på redan nedsatta varor.