Angelica Aurell barn.jpgAngelica Aurell barn.jpg


Angelica Aurell barn.jpgAngelica Aurell barn.jpg


Angelica Aurell barn.jpgAngelica Aurell barn.jpg

Fuskpäls Dry Lake Cardigan Davida Klänning Oui Hårband Lily and Rose Stövlar Clarks Väska Decadent Livias outfit; Overall Dulces Mössa H&M

Burr vilken kall dag det är idag! Känns inte alls som att våren är på gång men jag håller mina tummar för det. Idag ser jag och Livia iallafall ut såhär. Jag är vit och grå och Livia rosa. Den här overallen köpte jag till Alma och nu börjar den bli för liten för Livia. Tiden går så snabbt!

Mitt hår är så platt och trist just nu så jag försöker piffa till det lite då och då iallafall. Idag hade jag mitt favorithårband som kommer från svenska Lily and Rose. Det har pärlor och små fina stenar. Var dock inte läge att fota en närbild på det idag för Livia började tokskrika 5 sekunder efter vi tog bilderna ovan…