Angelica Aurell mode.jpgAngelica Aurell mode.jpg


Hunkydory cape louis vuitton pochette.jpgHunkydory cape louis vuitton pochette.jpg


Edblad armband Rolex klocka Angelicas Closet.jpgEdblad armband Rolex klocka Angelicas Closet.jpg

Cape Hunkydory Byxor Modes Skjorta Hunkydory Pumps CC Skor Klocka Rolex Armband Edblad Nagellack Essie “angora cardi”

Den här outfiten hade jag på mig i lördags. Hade en kappa över också men det känns som att jag har visat den hundra gånger redan haha. Efter Palma är jag så sugen på vår i Stockholm och tänker att ljusa kläder visar vägen framåt. Våren måste ju vara på ingång snart, eller hur?

Mina pumps köpte jag på rean i början på januari och är så nöjd med mitt köp. Pumpsen är otroligt sköna och i klassisk design. Tycker att dessa gör sig extra fina med vita byxor men också mot ett par ljusa jeans. Det var länge sedan jag hade jeans men det beror att jag inte kommer i ett enda av mina par. För min del blir det stretchiga byxor eller strumpbyxor vilket inte gör mig någonting alls.