fika Diplomat semla kaffe Butiken Angelica Aurell Anna-Karin.jpgfika Diplomat semla kaffe Butiken Angelica Aurell Anna-Karin.jpg

Hoppas att ni har haft en riktigt härlig helg! Jag sitter här hemma med en kopp kaffe, Livia har precis somnat och Alma sitter i soffan och tittar på tv. Hon fick feber under natten så hon får vara hemma idag från förskolan.

Min helg har varit mysig och jag älskar helger när man får möjlighet att blanda egentid med familjetid. I lördags träffade jag Anna-Karin och Malin för fotografering och en fika. Jag tog en semla, tycker att det är så gott! Under vår fika pratade vi om allt möjligt, vad vi vill göra i framtiden och hur branschen ser ut just nu. Tycker så mycket om att spendera tid med dessa underbara tjejer.

På lördagskvällen blev det mys med familjen hemma och på söndagen hade Alma en sak på sin agenda. Att mata änder. Vi tog med oss massor med bröd och matade fåglar på Djurgården. Så härligt när man faktiskt kände hur solen värmde, nu måste våren vara på gång! En rolig sak var när jag sa till Alma att hon skulle skynda och klä på sig så vi skulle komma iväg till ankorna. Då säger hon – “Men mamma, det heter faktiskt änder”. Härligt när man blir rättad av sig 3,5 åring haha!