Inlägget innehåller affiliatelänkar


Angelica Aurell barn.jpgAngelica Aurell barn.jpg


Angelica Aurell barn mode fuskpals barnklader.jpgAngelica Aurell barn mode fuskpals barnklader.jpg


Angelica Aurell Angelicas Closet barn Babyshop fuskpalsar hm Dry Lake DAY Reebok Rizzo.jpgAngelica Aurell Angelicas Closet barn Babyshop fuskpalsar hm Dry Lake DAY Reebok Rizzo.jpg


Mayoral fuskpals baby babyshopMayoral fuskpals baby babyshop

Min outfit; Fuskpäls Dry Lake Byxor DAY Pumps Rizzo Skjorta Carin Wester Klocka Rolex Nagellack Essie “Love dovie“ Almas outfit; Fuskpäls H&M Byxor H&M Strumpor Next Skor Reebok Väska H&M Livias outfit; Fuskpäls Mayoral Byxor Newbie Strumpor Lindex

Våren kanske inte är här än men ljusare färger är aldrig fel. Det gör något med humöret när man har ljusare nyanser på kläderna. Iallafall jag känner mig oftare piggare och gladare. När vi är inne på glad, hur underbar är inte Livias rosa fuskpäls? Den är som en godisbit! Fuskpälsen är ett relativt nytt köp så Livia kommer nog att kunna ha den hela våren.

Almas fuskpäls köpte jag tidigare under vintern och den är Almas favorit. Om hon fick bestämma skulle hon ha den varje dag men det fungerar ju inte till förskolan direkt… Hennes väska med Elsa från Frost får ofta följa med ut och hon brukar packa ner någonting litet att ta med sig. När vi fotade bilderna hade hon tagit med sig en My Little Pony.