pressfrukost Naturnes barnmat.jpgpressfrukost Naturnes barnmat.jpg


Ebba von Sydow Angelica Aurell Naturnes barnmat.jpgEbba von Sydow Angelica Aurell Naturnes barnmat.jpg


namnskylt placeringskort.jpgnamnskylt placeringskort.jpg


Naturnes barnmat.jpgNaturnes barnmat.jpg

Idag fick jag en riktigt härlig start på dagen! Ebba och NaturNes bjöd nämligen in till frukost på Bee Urban. Det serverades en ekologisk frukost med massor av grönsaker samtidigt som vi fick mer information om barnmaten från NaturNes. Förutom att vara ekologisk är barnmaten från NaturNes stämplad med Baby’s Organic som innebär att utöver kraven för ekologiskt genomgått ytterligare 96 tester för barn. Endast 2 procent av världens råvaror lever upp till kraven för att få ingå i Baby’s Organic-produkter. Så imponerande och ni kan läsa mer om deras tillverkning i Ebbas blogg. Det känns både tryggt och nyttigt vilket är det jag letar efter när det kommer till barnmat.

Livia följde med mig på pressfrukosten och i början var hon glad som en sol. Hon var social och mumsade på allt från smoothie och avokado till bröd. Livia är ju en bestämd tjej och när jag blev tvungen att ta bort brödet (hon stoppar för stora bitar i munnen) bröt hennes berömda skrik ut. Jag tror alla i lokalen drabbades av lock för öronen haha. Jag tog ut Livia och rullade henne i vagnen på takterassen till hon somnade. Efter det hann jag njuta av en kaffe, lite frukost och prata med alla härliga tjejer på plats. Önskar att jag hade mer tid att prata för alla är så trevliga och inspirerande.

Tack Ebba och NaturNes för en mysig frukost!