Inlägget innehåller affiliatelänk


lampa inredning sekelskifte.jpglampa inredning sekelskifte.jpg

Okej, efter att ha letat i typ 3 månader har jag äntligen köpt en lampa till vårt sovrum. Från början ville jag ha en kristallkrona men det är svårt att hitta rätt modell. Det känns mer som en ständig pågående jakt och sen får man slå till när man väl hittar en som passar perfekt.

Jag är iallafall så nöjd med vår nya lampa. Den kommer från Le Klint, är vit med gulddetaljer uppe och nere. Jag gillar att den är stilren men ändå har någonting extra. Den kommer inte ta över sovrummet men kommer ändå att lyfta helheten. Tyvärr har jag inte fått upp lampan än men ni ska få se sen när den hänger uppe! Det är härligt att vi börjar komma iordning i vårt sovrum och i förra veckan beställde jag nya gardiner.


Le Klint lampa sovrum inredning.jpgLe Klint lampa sovrum inredning.jpg


Lampa sovrum Le Klint.jpgLampa sovrum Le Klint.jpg


Le Klint Royaldesign lampa sovrum.jpgLe Klint Royaldesign lampa sovrum.jpg