Inlägget är i samarbete med Babyshop och innehåller affiliatelänk

Ett av våra projekt här hemma är att få ordning på barnens rum. Vi har bott i vår lägenhet ett år nu men har haft begränsad med tid att fixa men nu är det allt dags! Det som är positivt med att ha väntat är att vi nu vet hur vi vill att rummen ska se ut.


angelica-1504-2.jpgangelica-1504-2.jpg

I Livias rum har jag valt att dekorera med ballonger från By On. Hon fick ett par i doppresent men nu har jag komplimenterat med ytterligare ballonger. Min tanke är att skapa en ballongvägg som kommer synas direkt när man kommer in i rummet. Då kommer man direkt notera den härliga takhöjden och ballonger ger ju ett sött och harmoniskt intryck.

Ballongerna är i keramik och när man köper dessa får man med ett svart snöre men jag har valt att byta dessa mot rosa sidenband. Tycker att det ser mjukare ut och passar bättre ihop med resten av rummet.


ByOn ballonger dekorationer barnrum inredning.jpgByOn ballonger dekorationer barnrum inredning.jpg