Angelica Aurell outfit barn mode stil.jpg

Angelica Aurell barn Shepherd barnmode Sprall DAY.jpg

Min outfit; Polotröja Dagmar Kappa DAY Byxor Modes Boots Peter Kaiser Väska Love Moschino Livias outfit; Byxor Newbie Tofflor Shepherd Jacka GAP Mössa Sprall

Såhär såg jag och Livia ut igår! Jag är så glad att jag kan börja använda min beige ullkappa nu. Jag köpte den för ungefär 3 år sedan och är en av mina favoriter på våren och hösten. Tyvärr har jag råkat slarva bort bältet (samma material som kappan) som ska vara i midjan så jag måste försöka hitta ett nytt i samma nyans.

Livia avskyr att ha mössa och försöker konstant slita av sig den. Det spelar ingen roll vad det är för modell, hon vill att den ska bort. Förhoppningsvis ändras det nu till våren när hon kan få tunnare mössor som inte känns lika mycket på huvudet. Hennes gulliga lilla jacka är en ny favorit här hemma. Förresten, ett tips på en webshop som har fina barnkläder är Kids-world.