Angelica Aurell pask stil Rizzo varmode gult vita byxor.jpgAngelica Aurell pask stil Rizzo varmode gult vita byxor.jpg

Jag är så laddad att fira påsk. Några av er kanske redan vet det men påsken är nog min favorithögtid. Eller kanske på delad förstaplats med julen… Men det jag älskar mest med påsken är att det betyder att våren och sommaren är på gång! 

Jag har så starka och varma minnen från påsken när jag var liten och det är något som jag vill ta vidare till Alma och Livia. När jag var barn hade min morfar/föräldrar gjort som ett spår med chokladägg som ledde fram till en påskpresent och påskägg. Tanken var att påskharen hoppat förbi och jag älskade det. Igår firade vi påsk hemma hos oss och då fixade min morfar det här på vår innergård. Alma tyckte det var så roligt och att se henne på jakt efter påskägg fick mig att le stort.