Angelica Aurell Imperial Vienna hotell Wien tips.JPGAngelica Aurell Imperial Vienna hotell Wien tips.JPG

Jag och Johan har skapat en tradition när vi är i Wien. Vi bor nämligen alltid på samma hotell och det är Imperial Vienna. När jag hittar hotell som jag älskar kommer jag gärna tillbaka och det här har blivit en favorit för oss båda.

Vi älskar klassiska lyxhotell och det är gärna något som vi prioriterar när vi reser. Jag är glad och tacksam att vi har möjlighet att göra det. Vi sätter boendet högt på resan men vi är exempelvis inte kinkiga när det kommer till mat. Det ska var gott med bra råvaror men mer än så behövs inte.

När det kommer till Imperial Vienna har jag fastnat för den spektakulära arkitekturen, läget i stan (nära Musikverein och Operan), deras service och den fantastiska frukosten. En bra frukost är viktigt för mig, dels för att jag är otroligt hungrig på morgonen men också för att det är ett mysigt sätt att starta dagen på. Att kunna sitta på rummet (med 5 meters takhöjd) bara vi två och äta frukost och kunna prata utan att bli avbrutna var så härligt. Det är kul att resa med barn men ibland måste man bara få vara Angelica och Johan.


Imperial Vienna frukost.jpgImperial Vienna frukost.jpg


rosor Wien Imperial.jpgrosor Wien Imperial.jpg


Imperial Vienna Angelica Aurell Pica Picas .jpgImperial Vienna Angelica Aurell Pica Picas .jpg


Angelica Aurell Wien.jpgAngelica Aurell Wien.jpg


Imperial Vienna.jpgImperial Vienna.jpg