Nadja Meyr Lisa Abefelt Angelica Aurell.jpgNadja Meyr Lisa Abefelt Angelica Aurell.jpg

Igår var jag bjuden på ett så mysigt event på Bruuns Blommor. Sparkle & Co lanserade sin Cuvée Rosé så det bjöds på rosa bubblor och god plockmat. Deras rosé var väldigt god och passar perfekt till sommarens mingel. På plats träffade jag bland annat härliga tjejerna Nadja och Lisa. På eventet fick vi även möjlighet att binda vår egen blomsterbukett vilket var så mycket svårare än jag trodde. Det ser så lätt ut när floristerna gör det men det var allt annat än lätt haha. Tycker ändå att jag lyckades få till en okej bukett!

Tack Presskontakterna för en härlig eftermiddag!


IMG_0096.JPGIMG_0096.JPG


bruum blommor sparkle co rose.jpgbruum blommor sparkle co rose.jpg


tarta jpgtarta jpg


sparkle co presskontakterna bruuns blommor.jpgsparkle co presskontakterna bruuns blommor.jpg


IMG_0097.JPGIMG_0097.JPG


IMG_0098.JPGIMG_0098.JPG