Inlägget innehåller affiliatelänkar


Angelica Aurell barn vitt mode mammablogg.jpgAngelica Aurell barn vitt mode mammablogg.jpg


Angelica Aurell mode Angelicas Closet barnmode.jpgAngelica Aurell mode Angelicas Closet barnmode.jpg


Angelica Aurell Angelicas Closet modeblogg.jpgAngelica Aurell Angelicas Closet modeblogg.jpg


Angelica Aurell mammablogg Angelicas Closet.jpgAngelica Aurell mammablogg Angelicas Closet.jpg


barnklader HM klanning vaska Livly.jpgbarnklader HM klanning vaska Livly.jpg


DAY Birger et Mikkelsen sandaler jpgDAY Birger et Mikkelsen sandaler jpg

Klänning Asos Sandaler DAY Birger et Mikkelsen Stråväska H&M Örhängen Ioaku Almas outfit; Klänning H&M Väska Livly Skor Next Livias outfit; Klänning och kofta Name it Sandaler Bobux Stråhatt H&M

Det finns nog ingen färg som gör mig så harmonisk som vitt och när man har barn är harmoni lite av en bristvara hehe. När jag har vitt på mig känner jag mig genast piggare, gladare och fräschare. Håller ni med mig?

Den här wrapklänningen köpte jag nyligen på Asos och jag är så nöjd. Jag gick upp en storlek och då satt den perfekt. Modellen är så härlig och jag misstänker att det här kommer bli min nya sommarfavorit! Almas klänning är också ett nytt köp och jag skulle gärna ha samma modell fast till mig själv, tycker att detaljerna är så söta.