sommar.jpgsommar.jpg

Snart är det dags för oss att ta semester och sommarlov! Det ska bli härligt att vara tillsammans hela familjen under en längre tid, det är något som jag har längtat efter.

Vi kommer att göra vår vanliga runda till Skåne och Tyskland och samtidigt som vi är borta ska det fixas lite i lägenheten. Det är svårt att få saker och ting gjort samtidigt som man bor i lägenheten så det är skönt att det löser sig då. Johans familj bor i Skåne så vi brukar alltid utgå därifrån under sommaren. Förhoppningsvis åker vi två själva en natt eller två till Danmark och sedan väntar ju Tyskland med hela familjen såklart. Min morfar bor ju där och jag älskar att vara i Timmendorf på sommaren.

Saker som jag ser fram emot med sommaren;

  • Leka på stranden med Alma och Livia, bygga sandslott och förhoppningsvis bada

  • Träffa min morfar i Tyskland och frossa i deras goda glass

  • Göra mysiga utflykter runtom i Skåne, det är så vackert!

  • Få tid att läsa en bok eller två