Inlägget innehåller affiliatelänkar


public.jpegpublic.jpeg


Angelica Aurell Gucci solglasogon Unisa pumps DAY Newhouse.jpgAngelica Aurell Gucci solglasogon Unisa pumps DAY Newhouse.jpg


kjol DAY.jpgkjol DAY.jpg


Angelica Aurell mode dagens outfit diadem parlor.jpgAngelica Aurell mode dagens outfit diadem parlor.jpg


parlor Newhouse topp .jpgparlor Newhouse topp .jpg

Kjol DAY Birger et Mikkelsen Topp Newhouse Väska Gucci Pumps Unisa Solglasögon Gucci Pärldiadem Asos

Jag är en person som gärna går med bara ben så länge som möjligt. Jag gillar inte strumpbyxor så ju längre man kan vara utan desto bättre haha. Mina ben är inte perfekta, jag har ytliga blodkärl och spår från åderbråck (sedan sista graviditeten) men jag har slutat bry mig om det.

Min svarta kjol som jag har på bilderna är ett riktigt fynd. Jag köpte den när DAY hade utförsäljning sist och den blev min för 350 kronor. Inte illa det!