Nu är jag hemma efter 3 underbara dagar i Palma! Jag har varit där tillsammans med Angielina och vi har haft det väldigt härligt. När jag fyllde 30 fick jag flygbiljetter av Angielina i present men eftersom Livia var nyfödd då har vi väntat med att resa. Det var kul att äntligen komma iväg i lördags och vi maxade vår vistelse genom att flyga 06:00 från Arlanda.

I Palma bodde vi på Mama och jag ska visa fler bilder i ett separat inlägg. Under dagarna har vi mest solat vid poolen, ätit god mat och glass. På kvällarna har vi testat restauranger som har stått på min lista men kanske fungerar mindre bra med barn. Jag älskar Livia och Alma av hela mitt hjärta men ibland måste man få komma iväg och bara vara sig själv.


public.jpegpublic.jpeg

På väg mot middag i maxiklänning från Asos


public.jpegpublic.jpeg

Palma har så vacker arkitektur, man får inte glömma att titta upp!


public.jpegpublic.jpeg

Rivareno har min favoritglass i Palma


public.jpegpublic.jpeg

Här firade vi Angielinas födelsedag i efterskott på Tokia a Lima, vi älskade deras mat och man sitter ute på en vacker terrass bland träden.


public.jpegpublic.jpeg

Standardläge om dagarna, i solstolen på hotellet med en iskaffe i handen


public.jpegpublic.jpeg

Sista kvällen åt vi på El Camino och det var så smarrigt. Jag åt bland annat en tuna tartar.