Angelica Aurell Palma.jpegAngelica Aurell Palma.jpeg

På söndagen hade jag bokat in en heldag för att fira att Angielina fyllt år. Efter en god frukost på hotellet tog vi en taxi till Purobeach i Illetas för att börja firandet. Jag har varit på Purobeach i Palma ett par gånger innan så det var kul att besöka deras relativt nya anläggning.

Jag hade bokat en solsäng och där stannade vi precis hela dagen. Till lunch blev det fish tacos och vi skålade i cava. Det allra bästa med Purobeach i Illetas är att man enkelt kan bada i havet. Antingen via en stege eller på stranden som ligger precis intill. Pool i all ära men det är ändå mer uppfriskande med havet!


fish tacos puro beach illetas.jpegfish tacos puro beach illetas.jpeg


Angelica Aurell Palma tips.jpegAngelica Aurell Palma tips.jpeg


Puro beach Illetas.jpegPuro beach Illetas.jpeg