Angelica Aurell barn.jpgAngelica Aurell barn.jpg

Ibland blir jag förvånad hur snabbt det kan ändras med barn. Det kan gå från lugn till full storm på 5 sekunder.

Igår stod jag och lagade middag och Johan var i källaren. Alma och Livia tittade på Pippi på tv. Vårt kök ligger precis bredvid vardagsrummet så jag hör och kan se tjejerna i princip hela tiden. Under tiden jag hackade grönsaker, vilket var ungefär 1 minut, har Livia hunnit med följande; tagit sig in i stora badrummet, dragit av sig byxorna med blöjan, kissat på golvet, dragit ut allt toalettpapper, kastat omkring toalettborsten och slängt Duplo i toaletten. Allt det här inom loppet av 1 minut! När jag kom in i badrummet och såg vad hon gjort kunde jag inte göra något annat än att skratta rakt ut. Man kan iallafall inte klaga på att det inte händer saker när man har barn.