Inlägget innehåller affiliatelänkar


hostkappor tips.pnghostkappor tips.png

1 & other Stories / 2 Stylein / 3 H&M / 4 ICHI / 5 InWear / 6 Busnel / 7 Part Two / 8 Morris

Bland det bästa med hösten är alla fina höstkläder. Våren och sommaren i all ära men det är så mysigt med hösten. Speciellt den tiden som kommer snart, när löven börjar att skifta färg och det är sådär krispigt i luften.

Mitt favoritplagg på hösten är helt klart ullkappan. Det finns många snygga modeller men jag föredrar kappor med bälte/knytband i midjan. Här ovan har jag valt ut 8 stilsäkra höstkappor i olika prisklasser. Nummer 7 köpte jag faktiskt precis då jag tycker att den är perfekt i färgen. Jag hade en rabattkod på 30% och det är ju aldrig fel. Nu håller jag tummarna att den passar!

Shoppingtips; Den här helgen har flera onlinebutiker bra kampanjer. Exempelvis Ellos har 30% på valfri vara och Åhlens 25% på valfri vara.