Angelica Aurell mode stil Modes Louis Vuitton pochette vaska stil.jpgAngelica Aurell mode stil Modes Louis Vuitton pochette vaska stil.jpg


Angelica Aurell.jpgAngelica Aurell.jpg


Angelica Aurell stil blogg.jpgAngelica Aurell stil blogg.jpg


Angelica Aurell stil Angelica Aurell blogg.jpgAngelica Aurell stil Angelica Aurell blogg.jpg


Angelica Aurell.jpgAngelica Aurell.jpg

Kostym Modes Stockholm Väska Louis Vuitton Halsduk Modes Stockholm Boots Peter Kaiser Skjorta Filippa K

Så fort jag har grönt på mig tänker jag alltid på frasen “Grönt är skönt“. Låter sådär lagom löjligt men grönt för mig är en harmonisk färg, speciellt lite dovare nyanser som i min kostym ovan. Till grönt hoppar jag helst över svart och satsar på brunt eller beige istället. Tycker att det blir en mjukare kontrast.

Med jämna mellanrum brukar jag få frågor om min lilla väska från Louis Vuitton. De flesta rör min axelrem och jag har köpt dit en extra bit, ungefär som en nyckelring att förlänga med. Perfekt när man vill ha den runt axeln och inte runtom sig.