Inlägget innehåller affiliatelänkar


public.jpegpublic.jpeg


public.jpegpublic.jpeg


public.jpegpublic.jpeg

Dunjacka DAY Birger et Mikkelsen Ullbasker Lindex Strumpbyxor Calzedonia Stövlar Rizzo

Nu börjar det verkligen bli kallare ute och då gäller det att hålla värmen. Jag väljer helst en fuskpäls men när man leker med tjejerna är det ändå bäst med en dunjacka. Den här säsongen har det kommit så många fina modeller som inte kompromissar på design eller värme.

När det kommer till vinterjackor och hur varm den är får man titta på fodret. Hur är den stoppad och hur mycket. Riktigt dun istället för polyester brukar betyda en dyrare prislapp men också en varmare jacka. Allt detta beror ju på vilket behov man har.


dunjackor.pngdunjackor.png

1 Acne Studios / 2 Peak Performance / 3 Max Mara / 4 H&M / 5 By Malene Birger / 6 2NDDAY