Petit Marche Angelica Aurell kaffe fuskpals fika Stockholm.jpgPetit Marche Angelica Aurell kaffe fuskpals fika Stockholm.jpg


Angelica Aurell fika Petit Marche fuskpals Ostermalm Stockholm.jpgAngelica Aurell fika Petit Marche fuskpals Ostermalm Stockholm.jpg


kanelbulle fika kaffe Angelica Aurell Stockholm.jpgkanelbulle fika kaffe Angelica Aurell Stockholm.jpg

Ett av mina favoritställen på Östermalm är Petit Marche. Den här lilla blomsterbutiken/kaffebaren ligger i korsningen Karlavägen / Runebergsgatan. Man blir alltid så sugen på att köpa med sig blommor hem och kaffet smakar ljuvligt. En snabb men kvalitativ paus som ger lite vardagslyx.

Sist jag var där köpte jag även med mig ett kort, jag vet egentligen inte varför men jag tyckte att det var så fint. Det är en rätt ny vana som jag har börjat med, att köpa på mig kort och omslagspapper så man har en samling hemma haha.