Inlägget innehåller affiliatelänkar


Angelica Aurell.jpgAngelica Aurell.jpg


IMG_7579.jpegIMG_7579.jpeg


Angelica Aurell plisserad kjol.jpgAngelica Aurell plisserad kjol.jpg


IMG_7596.jpegIMG_7596.jpeg


IMG_7563.jpegIMG_7563.jpeg

Kjol H&M Polotröja Zara Pumps Karmine

Plötsligt händer det! Man får egentid tillsammans. Idag sover tjejerna hos min pappa så jag och Johan har ett dygn själva. Så lyxigt. Idag har vi köpt ny säng, tittat på taklampor och ätit en mysig lunch tillsammans. Känns som det var evigheter sedan! Ikväll är det date night och jag ser fram emot en härlig middag tillsammans, att prata med varandra utan att någon stör är verkligen en lyx haha.

För en kväll med god mat och vin tänker jag ha på mig min nya plisserade kjol från H&M med en polotröja. Tycker att polotröjan från Zara balanserar fint mot kjolen. Pumpsen med små toffsar är mina favoriter och dessa köpte jag i Palma för två år sedan.