Inlägget innehåller affiliatelänkar


IMG_7644.jpegIMG_7644.jpeg


IMG_7625.jpegIMG_7625.jpeg


IMG_7635.jpegIMG_7635.jpeg

Skjorta Filippa K Halsband Nelly Byxor H&M Pumps Dune Kudde Layered

När det kommer till både mode och inredning gillar jag ju saker som är klassiska med en twist. Jag gillar tidlösa kläder som den vita skjortan men adderar gärna en rolig detalj. Igår hade jag på mig outfiten ovan och då har jag stylat skjortan med ett pärlhalsband som kostar under 150 kronor. En twist behöver inte vara dyr och det är alltid kul att blanda olika prisklasser.

En vanlig missuppfattning är att en klassisk stil betyder att det måste vara dyrt men så är det såklart inte. För mig är det viktigt, oavsett om jag köper budget eller lyx, att det är plagg eller accessoarer som jag vill ha länge. Som jag kan ha på mig år efter år utan att tröttna och som går att kombinera på många olika sätt.