2NDDAY ss20 Angelica Aurell.jpg2NDDAY ss20 Angelica Aurell.jpg

Igår var jag på en pressvisning som DAY Birger et Mikkelsen och 2NDDAY hade på Nosh & Chow. Att komma in i lokalen var som att fylla på batterierna på nytt. Fullt av vackra ljusa färger, rosa, pasteller, vitt och beige. Vårens kollektioner från både DAY och 2NDDAY är så fina vilket kommer bli farligt för min plånbok. Jag är ju ett stort fan av DAY som har superbra kvalitet.


2NDDAY klanning ss20.jpg2NDDAY klanning ss20.jpg

Den här vita klänningen från 2NDDAY står definitivt på min önskelista till våren. Älskar modellen och detaljerna.


DAY birger et mikkelsen ss20.jpgDAY birger et mikkelsen ss20.jpg

Våren från DAY är som en godisbutik. En magisk färgskala som man blir glad av!


DAy Birger et mikkelsen ss20.jpgDAy Birger et mikkelsen ss20.jpg

Pudrig kavaj som jag gärna skulle kombinera med…


Day birger et mikkelsen kjol ss20.jpgDay birger et mikkelsen kjol ss20.jpg

… den här söta kjolen!