Angelica Aurell 2NDDAY kappa.jpgAngelica Aurell 2NDDAY kappa.jpg


Angelica Aurell kappa stil.jpgAngelica Aurell kappa stil.jpg


Angelica Aurell.jpgAngelica Aurell.jpg


Angelica Aurell 2NDDAY kappa basker mode klassisk stil.jpgAngelica Aurell 2NDDAY kappa basker mode klassisk stil.jpg


Angelica Aurell modeblogg kappa stil.jpgAngelica Aurell modeblogg kappa stil.jpg


saker stil modeblogg Angelica Aurell 2NDDAY Livia kappa basker mockastovlar.jpgsaker stil modeblogg Angelica Aurell 2NDDAY Livia kappa basker mockastovlar.jpg

Kappa 2NDDAY Byxor H&M Stövlar Rizzo Basker Novita Tröja Bondelid Nagellack OPI

Jag blev så glad när vi fick mer snö i Stockholm. Det är så vackert när snön fastnar på träden, nästan lite magiskt… När jag publicerade en video på Instagram stories fick jag en del meddelande om den här kappan. Den kommer från 2NDDAY och modellen heter Livia (fint namn hehe). Kappan har tidigare säsonger varit så stor i storleken men nu är modellen äntligen reglerat till normala storlekar igen.

Mina svarta mockastövlar har jag använt så mycket sedan jag köpte paret för någon månad sedan. Jag har ett annat svart par med lägre klack som jag varierar mig med. Känns som att svarta mockastövlar passar till i princip allt.