IMG_9096.jpegIMG_9096.jpeg

Igår kände jag en sådan stark känsla av tacksamhet att jag fick tårar i ögonen. Julen är underbar på många sätt och vis men jag är också medveten om att inte alla har det så.

Almas förskola gör ett samarbete med en kyrka och de barn som vill kan välja ut en hel och ren leksak att slå in och donera. Barnen ska sedan åka med pedagogerna till kyrkan och överlämna dessa som ska ges vidare till andra barn. Alma pratar mycket om det här och igår valde hon ut en leksak hon ville ge vidare, det blev en My Little Pony med en borste och det var stort för henne. När vi gjort klart paketet skulle jag sätta fast en etikett där vi skulle skriva lämplig ålder och samtidigt som jag gjorde det kände jag att tårarna började komma. Jag är så otroligt tacksam att vi har möjlighet att köpa julklappar, en gran och mat till julbordet. Att vi har två barn och en familj som ställer upp.

Jag vet att det ordnas flera julklappsinsamlingar i Stockholm och självklart över hela landet. Om du har möjlighet, titta upp en insamling nära dig och skänk en liten gåva. Beroende på insamling brukar det vara olika saker som efterfrågas. Jag har två till insamlingar som jag vill donera till för det är viktigt för mig att göra det man kan. Det kan krävas så lite för att någon annan ska få en bättre jul.