Karla Frukt Angelica Aurell Stockholm cafe tips Ostermalm.jpgKarla Frukt Angelica Aurell Stockholm cafe tips Ostermalm.jpg

Ett ställe som jag besöker minst en gång i veckan är Karla Frukt på Karlavägen 72. På lördagar är det hit Alma vill gå och köpa sitt lördagsgodis. Hon får välja 4 bitar och det är nästan heligt för henne att välja inne på Karla Frukt. Det brukar bli en och annan godisbit för mig också…

Karla Frukt etablerades redan 1928 och i samma veva som ett ägarbyte förra året uppdaterades insidan. Nu finns det även en cafédel med lättare lunch, kaffe och sötsaker. Perfekt när man vill ta en snabb men mysig fika! Chansen är rätt stor att man går därifrån med något annat gott också.


Karla frukt fika.jpgKarla frukt fika.jpg


Angelica Aurell karla frukt cafe tips jul Ostermalm.jpgAngelica Aurell karla frukt cafe tips jul Ostermalm.jpg


RR4C1733.jpgRR4C1733.jpg


Angelica Aurell Karla frukt cafe tips Stockholm Ostermalm.jpgAngelica Aurell Karla frukt cafe tips Stockholm Ostermalm.jpg


Karla Frukt Karlavagen cafe tips.jpgKarla Frukt Karlavagen cafe tips.jpg