Inlägget innehåller affiliatelänkar


julklappstips henne mamma flickvan van julklapp.pngjulklappstips henne mamma flickvan van julklapp.png

Halsduk Acne Studios / Handcreme Molton Brown / Polotröja Dagmar / Morgonrock Lexington / Pläd Elvang / Läppstift Pat McGrath Labs / Scarf Emma Fällman / Örhängen Sophie by Sophie / Tvål Victor Vaissier / Bok Louis Vuitton av Paul-Gerard Pasols / Necessär Gucci / Kuddfodral Lexington / Tofflor Shepherd / Väska Celine / Pannband H&M

Tiden bara flyger fram och nu är det mindre än en vecka kvar till julafton. Jag tycker att det är så mysigt att köpa julklappar men jag tycker att det är viktigt att inte köpa för mycket. Här ovan har jag samlat några saker att inspireras av till henne. En necessär, tvålar eller en morgonrock blir sällan fel. Jag själv tycker att det är extra kul att få saker man sällan köper själv, som en coffee table bok eller mysig pläd. Ett riktigt bra budgettips är pannbandet i cashmere från H&M, det kostar 199 kronor och ger mycket lyx för pengarna.