Ted Baker klanning Angelica Aurell hemma hos lagenhet jul paket.jpgTed Baker klanning Angelica Aurell hemma hos lagenhet jul paket.jpg


Angelica Aurell Ted Baker klanning paket jul.jpgAngelica Aurell Ted Baker klanning paket jul.jpg


Angelica Aurell klanning hemma .jpgAngelica Aurell klanning hemma .jpg


Angelica Aurell jul Ted Baker klanning.jpgAngelica Aurell jul Ted Baker klanning.jpg


Angelica Aurell paket jul julklappar.jpgAngelica Aurell paket jul julklappar.jpg

Klänning Ted Baker Strumpbyxor Swedish Stockings Pumps Dune Nagellack OPI

Såhär lagom till jul och nyår köpte jag en ny klänning. Den kommer från Ted Baker och jag slog till när det var Black Friday. Jag gillar verkligen den här typen av klänningar med ärm och lite vippig i modellen. En modell som passar både fest och vardags beroende på accessoarer. Det här är mitt första plagg från Ted Baker men jag hoppas att den har bra kvalitet som vara varar många år.