IMG_9798.jpegIMG_9798.jpeg

Jag älskar att slå in julklappar, eller ja paket överlag. Det är så kul att göra det där lilla extra med paketen. Knyta ett sidenband runt eller sätta dit en extra fin etikett. Det behöver inte vara så avancerat men jag gillar att göra det själv. Såhär på julen har jag en liten tradition att jag slår in julklappar samtidigt som jag dricker varm choklad. Idag gjorde jag varm choklad med krossad polkagris på toppen, så himla gott! Min kopp med stjärnor i guld kommer från danska Rosendahl.

Den här julen kommer Alma få paket med Rapunzel-tema. Hon har gillat prinsessor under en längre tid nu och pratar mycket om Rapunzel även om hon bara sett halva filmen haha. Livia kommer bland annat få en liten bilbana i trä som jag tror att hon kommer bli glad över. Livia blir glad för allt och skulle nog gilla ett äpple inslaget.

Den här tiden vill jag även lyfta att alla julklappar behöver inte vara materiella ting. Bland det finaste man kan få är att kunna hjälpa en annan människa. De flesta välgörenhetsorganisationer har gåvobevis att ge bort julklapp. Tre organisationer som jag regelbundet stöttar är Läkare utan gränser, Min Stora Dag, Unicef.


IMG_9264.jpegIMG_9264.jpeg


IMG_9855.jpegIMG_9855.jpeg