IMG_0962.jpegIMG_0962.jpeg


IMG_0955.jpegIMG_0955.jpeg


IMG_0956.jpegIMG_0956.jpeg


IMG_0977.jpegIMG_0977.jpeg

Spetsklänning Zara Pumps med stenar Dune London Paljettklänning Zara Ballerinas Manolo Blahnik

GOTT NYTT ÅR! Tack för att ni har följt mig det här året. Det gör mig så glad att ni är här inne och läser. Hoppas att ni får en mysig nyårsafton hur ni än firar.

Ikväll firar jag och Anna-Karin in 2020 med svarta klänningar som vi fyndade på Zaras rea i söndags. Jag har en spetsklänning som är lite transparent nedtill och i midjan har jag adderat ett vitt band istället för det svarta som följde med. Jag gillar att bryta av på något sätt. Anna-Karins paljettklänning är supersnygg och andas lite 20-tal. Till har hon sina magiska ballerinas från Manolo Blahnik.

När det kommer till fest gillar jag plagg som har en twist men samtidigt är tidlösa. Det är tråkigt med festplagg som bara används en gång och sedan får hänga i garderoben. Det är roligare med plagg som man kan kombinera på olika sätt och får följa med på många fester.