Angelicas Closet blogg.jpegAngelicas Closet blogg.jpeg

Uppdaterat 29 jan; Tack snälla för er feedback! Efter era kommentarer har jag bestämt mig för att återgå till min ursprungliga design. Det verkar som det klassiska bloggformatet ändå är det populäraste. Jag kommer göra ett par justeringar i sidpanelen och när man klickar in sig på kategorierna nedanför min header. Om det ser lite lustigt ut här och där under ett par dagar så vet ni varför.

Nu har jag klätt om Angelicas Closet! Bloggen har fått en ny look där jag ändrat om lite från det traditionella bloggformatet. Jag vill kunna lyfta specifika inlägg på ett bättre sätt och göra det lättare att sortera bland kategorierna. Jag är inte helt klar än och har rätt många justeringar att göra men jag vill ändå ha sajten live.

Det vore guld att veta vad ni tycker. Gillar ni det här formatet? Jag skulle bli så glad om ni ville dela med er. Är så tacksam för er som är här inne och läser!