Inlägget innehåller affiliatelänkar


Rizzo boots svarta Angelica Aurell skor rea.jpgRizzo boots svarta Angelica Aurell skor rea.jpg

Det finns ett par boots som jag använder extra mycket just nu – ett par svarta från Rizzo som jag köpte i början på december. Skorna är lite mer dressade än ett par vanliga chelsea boots med en lagom klack som fungerar hela dagen. Dessa har varit med mig på allt från möten till lekplatsen.

Bootsen finns nu på rea till halva priset och jag är sugen på att slå till på samma modell fast i ormskinnsmönstrat. Skorna är perfekta till vardags och passar lika bra till strumpbyxor som till vanliga byxor eller jeans.


Angelica Aurell stil .jpgAngelica Aurell stil .jpg

När vi ändå är inne på rea och skor vill jag även tipsa om dessa stövlar som också är från Rizzo. Jag köpte mina i slutet av september och har använt paret minst en dag i veckan. Så sköna och stiliga på samma gång. Nu finns stövlarna för halva priset!

Tips på 6 andra snygga boots på rea

Etiketter: , , , ,