IMG_3472.jpegIMG_3472.jpeg

Eftersom jag håller på att ordna med bloggen har jag inte hunnit skriva om förra helgens äventyr. Nämligen en möhippa i Åre! Vi firade att Amelia snart ska gifta sig och det var en riktigt rolig helg. Vi flög upp på fredag kväll och den blev lugn för att på lördag morgon gick vi upp tidigt. Skotersafari var lördagens första aktivitet och vi åkte i det mest magiska landskapet i 4 timmar. Efter en mysig lunch väntade fullt ös på after ski följt av middag och utgång natten lång. Det är inte ofta jag är ute och festar nu för tiden så det var väldigt roligt att bara dansa och skåla utan att bry sig så mycket om morgondagen.

Nu längtar jag massor till bröllopet som är nästa helg. Jag har dock ingen aning vad jag ska ha på mig för att kjolen jag tänkte ha är fortfarande lite för liten. Det blir att dra igenom hela garderoben imorgon och se vad som fungerar.


50C46C12-C47B-4F6F-AD22-863F6F9FF0DF.jpeg50C46C12-C47B-4F6F-AD22-863F6F9FF0DF.jpeg


IMG_3629.jpegIMG_3629.jpeg

Min varma jacka från Esprit och bootsen från Philip Hog användes flitigt under helgen

Etiketter: ,