IMG_0709.jpegIMG_0709.jpeg


IMG_0716.jpegIMG_0716.jpeg


IMG_0733.jpegIMG_0733.jpeg

Det var en tid i mitt liv när jag inte kunde njuta av mat eller godsaker. Det var förknippat med ångest och att äta en semla fanns inte på min världskarta.

Idag är det lyckligtvis inte så och det är jag så glad över. Mat och godsaker är något som jag verkligen njuter av utan en gnutta ångest. Med åren har det blivit mer av ett intresse och jag älskar att baka. Jag har inga regler när det kommer till mat utan jag äter det jag är sugen på. Jag försöker dock att inte äta sötsaker på helgen utan bara hålla det till helgerna men är jag riktigt sugen så är jag det. Som idag efter hämtningen på förskolan blev jag otroligt sugen på semlor så vi köpte hem 3 stycken från Tösses. Deras semlor är min favorit för jag gillar att de inte snålar med mandelmassan! Livet är till för att njuta och må bra i både kropp och själ.