Inlägget innehåller affiliatelänk


IMG_5997.jpegIMG_5997.jpeg


IMG_5996.jpegIMG_5996.jpeg

Morgonrock H&M Tofflor Zara home Sängkläder Mille Notti Taklampa Le Klint Sittpuff Jotex Matta Sthlm Mattor (måttbeställd) Gardiner My Window

Jag och Johan är inte speciellt snabba när det kommer till att inreda hemma. Nu är det snart exakt två år sedan vi flyttade in i den här lägenheten men vi är inte “klara” än hehe. Vi båda gillar att känna av ordentligt innan vi tar beslut och det har varit många varv fram och tillbaka hur vi ska inreda och göra med rummen. Nu börjar iallafall vårt sovrum bli färdigt och senast in är mattan under sängen. Jag tycker att nyansen blev perfekt! Näst på tur står ett nytt överkast för vårt rosa i sammet från Linum passar tyvärr inte lika bra längre. Jag älskar det men nyansen tar över nu när vi bytt gardiner och jag vill ha ett som smälter in lite bättre, i beige eller creme.

Det största momentet i vårt sovrum återstår dock och det är garderoberna. Jag hoppas att vi får tid att styra upp det till våren men det kommer kräva både resurser och tid. Vi skulle nämligen behöva platsbygga allt för vårt sovrum har rätt lustiga kanter och mått i kombination med en hög takhöjd.