Inlägget innehåller affiliatelänkar


Angelica Aurell trenchcoat.jpgAngelica Aurell trenchcoat.jpg


Angelica Aurell trenchcoat mode.jpgAngelica Aurell trenchcoat mode.jpg


Angelica Aurell trenchcoat Part Two.jpgAngelica Aurell trenchcoat Part Two.jpg


Angelica Aurell trenchcoat modeblogg.jpgAngelica Aurell trenchcoat modeblogg.jpg


Angelica Aurell trenchcoat Part Two stil polo modeblogg.jpgAngelica Aurell trenchcoat Part Two stil polo modeblogg.jpg


plisserad kjol hm Angelica Aurell.jpgplisserad kjol hm Angelica Aurell.jpg

Trenchcoat Part Two Polotröja Massimo Dutti Plisserad kjol H&M Väska Mulberry Nagellack Essie Skor Gloria Ortiz

Igår var det allt lite vårkänslor i luften. Solen sken och fåglarna kvittrade i träden. Sen att det blåste för fullt är en annan sak haha. Även om det kanske var lite kyligt passade jag på att ha en tunnare jacka men det var tur att jag hade min polotröja under. Den här trenchcoaten från danska Part Two är ett nytt köp och jag ville passa på att inviga den när det ändå var lite mildare ute. Till min polotröja från Massimo Dutti hade jag en grön plisserad kjol från H&M, den har så fin lyster tycker jag!

Att jag bytte skor till hämtningen på förskolan är en självklarhet haha. När man ska till lekplatsen och röja går klackar bort på en gång men jag ville känna mig lite fredagsfin på dagen.