IMG_2999.jpegIMG_2999.jpeg

Igår fyllde Livia 2 år! Hurra hurra hurra! Tiden går så snabbt men samtidigt känns det som hon alltid funnits här. Det känns som en evighet sedan hon föddes den 4 april på BB Sthlm. Livia är en liten virvelvind men hon är världens bästa virvelvind. Hon är busig och glad (för det mesta) och har en stor personlighet precis som sin pappa hehe…

Vi firade födelsedagen bara oss fyra. Alma har haft lite hosta och då vill man inte chansa, även om hon inte är sjuk i övrigt. Vi började iallafall födelsedagen med paket på sängen och hon fick ett Frost-Duplo och en Anna/Elsa pyjamas. Livia blev överlycklig så det var kul! Senare på dagen åt vi korv med bröd till lunch (Livias favorit) följt med prinsesstårta. Under lunchen och fikan hade vi med släkt via datorn. På eftermiddagen körde vi fiskedamm.