IMG_6427.jpegIMG_6427.jpeg


IMG_6506.jpegIMG_6506.jpeg

Sneakers Philip Hog Träningstights H&M Jacka Zara Skjorta Hunkydory Väska Mulberry

Idag kör jag en casual friday med sneakers och träningsbyxor dagen lång. Slängde på mig tights när jag skulle lämna på förskolan och det var så härligt att jag bestämde mig för att inte byta om. Självklart behöver man inte alltid vara piffig hela tiden men jag brukar oftast ha vanliga byxor på mig.

Jag köper bara träningstights med hög midja och dessa är mina favoriter. Egentligen är jag inte en “sneakers-tjej“ men den här modellen älskar jag! Så bekväma plus att jag fastnade för det vita lädret med svartvita skosnörena.

Jag har fått flera frågor om att tipsa om kläder som är fina men ändå passar när man leker med barn. I helgen kommer jag att lägga upp ett inlägg med enkla vardagsoutfits som ändå har det där lilla extra.